Diskuse

Třídní sraz

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáš Jasný

12. 3. 2011 14:17
Věk autorky???

Vaše profilové foto je dost nelichotivé Vašemu věku, paní autorko. Jestli jste opustila školu teprve před 20 lety, tak to je dost smutný pohled. Při mém pohledu na naše fotky ze srazu po 20 letech musím konstatovat, že tam všichni vypadáme o 10 až 15 let mladší, než autorka.

0 0
možnosti

Ten co vypálilil Atlantu

12. 3. 2011 12:32
jé třídní srazy

Dotyčná potká na srazu svoji první velkou osudovou lásku bývalým třídním krasavcem - motýly v břiše a potom aj něco jiného a tokové ty kecy v kleci a domů se vrací s přesvědčením, že toho troubu doma nikdy nemilovala, je ošklivý a málo vydělává.;-D Doma hrdě prohlásí, že se zamilovala a má právo na lásku a ať manžel táhne. No a hodný osel sklopí uši a de. Dotyčná je spolu se staronovým miláčkem v hnízdečku lásky a prožívají nirvánu. Ale po roce už to není jaké to bylo. Ukazuje se že miláčkovy musí prát jeho zadělané trenky stejně tak jako tomu troubovi předtím. Ukazuje se že miláček nevydělává ani to co ten trouba předtím. Hraje a automaty a asi má aj milenky. Když mu dotyčná oznámí že je těhotná se zářícíma očkama miláček dává valé a stěhuje se k "nové osudové lásce" . Dotyčná přemýšlí co dál, potrat?? Jsem už dost stará a už bych neměla možnost mít děti!! Co ten trouba?? No to je nápad!!!

0 0
možnosti

Ten co vypálilil Atlantu

12. 3. 2011 12:41
Re: jé třídní srazy

Zahraju trochu divadílko a pár slziček, trocha sypání si popelu na hlavu a to bylo ,abych to sním neskoulela, šak vím jak na něj. Problém bude ta káča, u které teď bydlí a dělá "tatínka" těm jejim fakanům. Taková husa!! Manžel ji byl a zahýbal s půlkou města, i já si zahřešila;-D, taková si ani nic jiného nezaslouží. Jestli bude prudit, rozvedu se sním a bude platit jako mourovatý. Život je přeci jen krásný;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Díky, že mě čtete! Ráda píšu i pro děti. Moje webovky: http://urbanovakamila.eu/
Pohádky: http://www.babyonline.cz/akcni-svet-deti/pohadky/pohadky-o-zviratkach/veverka
Knížky si můžete zakoupit zde:

http://www.prah.cz/knihy/zviratka-z-batuzku-beruska-urbanova-kamila-287

http://www.prah.cz/knihy/zviratka-z-batuzku-veverka-urbanova-kamila-285